Spring naar inhoud

Ervaringen

Op deze pagina kunt u ervaringen lezen, maar u kunt ook uw eigen ervaring met de behandeling in mijn praktijk hier met anderen delen. Vul het formulier in op de pagina en klik op versturen. Zodra uw reactie bij mij binnen is, zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst.

Moniques behandelingen zijn heel persoonlijk. Het combineren van haar verschillende specialisaties en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze hulp kan bieden bij diverse klachten door een breed scala aan methoden. Monique luistert naar je en voelt, geeft vertrouwen en oordeelt niet. Ik heb heel veel aan haar begeleiding en ben dankbaar voor de inzichten die ze me geeft.

M.Meuwissen, Utrecht

De praktijk van Monique is een grote, lichte ruimte waar het prettig verblijven is. Ze begint doorgaans met een gesprekje en een rugmassage. Ze kan geweldig goed voelen, en niet alleen identificeren waar het probleem zich bevindt, maar ook hoe het in het lichaam doorwerkt. Daarbij maakt ze veel gebruik van haar indrukwekkende kennis van de anatomie.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de persoon van de therapeut minimaal even belangrijk is als de soort therapie. Het moet aansluiten bij wie je bent en met welke problemen je komt. Veel mensen zullen bij Monique die klik voelen. Monique is een zachte heler, niet van ‘gewoon doordouwen’ maar wel van aandacht schenken, identificeren wat er aan de hand is, en daaraan werken door middel van bewustwording, oefeningen en massage.

Monique heeft me geholpen door middel van AOT en craniosacraaltherapie, toen mijn huisarts me fysiotherapie verbood omdat dat te ‘hard’ zou zijn. Zonder Monique zou ik mijn specifieke probleem na een aanrijding nog lang niet te boven zijn. Ik ben haar bijzonder dankbaar, voor haar aanpak en

Jeannette

Elke keer als ik bij Monique van de massagetafel stap, ben ik een rijker mens. Rijker aan ontspanning, energie en (zelf)inzicht. Door haar lichaamsgerichte aanpak, mensenkennis en wijsheid heeft haar praktijk een weldadig effect op mijn welzijn.

Christien Franken